Merhaba söylemek isteyip de söyleyemediklerim.Bugün nasılsınız? İçerde kalmaya devam mı?
-
Çikolatayı hangi mükemmel insan bulmuşsa çok tebrik ediyorum, bu kadar muhteşem bişeyi nasıl buldun olum sen.
-
Pizza, hamburger, patates kızartması, kumpir, çiğ köfte, milksahke sevmeyen insan mı olur lan?
-
Var mısınız şu an bilgisayarları, telefonları bir köşeye bırakıp deli gibi ders çalışmaya? Ben yokum ama.
-
‘’Şiddetle tavsiye ediyorum ne demek lan. ‘’ ‘’ İzlemezsen ağzını yüzünü dağıtırım, pekmezini akıtırım‘’ mı ney?
-
Düzenli konuşacak birini arayan arkadaşlar, buldunuz. Ben o kişiyim. Merhaba.
-
Bazen kendimi öldüresim geliyor, sonra üşenip vazgeçiyorum.
-
Gece yemek yemek zararlı olsaydı buzdolabına ışık koymazlardı :)))))))))))))))))))))999999999
-
Ödeve başladıktan 5 saniye sonra:
“Yapamıyom en azından denedim.”
-
Karşımda sigara içen insanları rahatsız etmek için sesli sesli öksüren insan bendim.
Kabul ediyorum.
-
Törenlerde müdürün konuşması hızlı bitsin diye alkışlamak.
-
Tatile girdiğimden beri üzerimde hiçbir şey yapmamanın verdiği yorgunluk var. Atamıyorum valla. Bunun üstüne bir tatil daha verilmeli bence.
-
Patateslerin derisi var, insanların da derisi var… Demek ki patatesler insan.
-
Yalnızken merdivenlerden maymunlar gibi çıktığım gerçeği…
-
Gerçek arkadaş yeni tanıştığın birini kandırmak için yalan söylerken yalanı ortaya çıkaran değil, sana katılıp o kişiyle dalga geçendir.
-
O kadar iyi yemek yapıyorum ki, yangın alarmı bile beni kutlamak için ötüyor.
-
Yatağın altında canavar olmadığına ikna olmam yıllar aldı ama olduğuna yine inanmam beş dakika sürmez. Var gibi sanki ya. Emin miyiz ki?
-
Cumartesi ve pazar zaten tatil değil mi o günler neden 15 tatilde gün olarak sayılıyo çok saçma
-
Düşünsenize, bizim bilmediğimiz bir yerde gerçekten Açlık Oyunları yapılıyor insanlar bunları izliyor. Bir evin gizli dolabından Narnia’ya açılan bir yol var, hayalet avcıları var, denizkızları var, vampirler var, kurtadamlar var, Hogwarts gerçek ve orda okuyanlar var. Ve biz bunlardan haberdar olmadan yaşayan sıradan insanlarız.
Buna katlanamayız , hemen harekete geçelim bence....
-
’Kadın istemezse tecavüze uğramaz’ diyen Ahmet Çakar kalp krizi geçirmiş. İstemeseydi geçirmezdi, niye böyle bir şey yaptı anlamadık