One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D

2 posters
YazarMesaj
theBratqueen

theBratqueen

Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Empty
MesajKonu: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimePaz Ocak 27, 2013 12:44 pm

Ya lütfen önünüze gelenle sevişmeyin. Belki ileride benim gibi bir sevgiliniz olur, sonra geçmişinizi hatırladıkça ağzınıza sıçar falan. Gerek yok.
-
Öpüşmek dakikada 6.4 kalori yaktırıyormuş. Neden kilo veremediğim ortaya çıktı sonunda.
-
Özrünü kabul ederim, sorun değil. Asıl sen o kaybettiğin güveni bir daha kazanabilecek misin acaba?
-
Eğer okul uyunacak yer değilse, ev de ders çalışılacak yer değildir.
-
Bu dünyaya gelirken mükemmel olmak gibi bir planım yoktu, ama birden oluverdi işte.
-
Bendeki fazla kıskançlığı kıskanamayan erkeklere dağıtsak bütün ülkedeki ilişkiler kurtulur yemin ediyorum.
-
Eğer “yalnız kalmak” eylemini birlikte yapacak birini arıyorsanız ben buralardayım.
Devam ederim bir süre sonra
theBratqueen

theBratqueen

MesajKonu: Geri: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimePaz Ocak 27, 2013 1:07 pm

Herkese Internet Explorer Hızında 15 tatil diliyorum.
-
Pizzayı çatalla yiyen insanlar var.Ciddi ciddi çatalla yiyorlar yani.Hatta birde pizzayı bölmek için bıçak kullanıyor.Olucak iş değil
-
Wc de kapıyı kitlersin. Biri gelip kapıyı açmaya çalışır açamaz ve ”dolu mu?” diye sorar. hee boş kapıyı kitledim havalandırmadan kaçtım.
-
Önce espri yapıp, esprime gülüyorum. Sonra gülüşüme gülüyorum. Sonra buna neden güldüm diye gülüyorum. EHE.
-
En güzel kızda yaşlanıyo en çirkin kızda daha neyin ayrımı bu
-
Sevgili Burger King, buzumun içine biraz kola atar mısınız lütfen?
-
Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Tumblr_mh70ikdLPH1s1ooafo1_500
İşte bu yüzden anime lskhgajksf
TeRLaN

TeRLaN

MesajKonu: Geri: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimePtsi Ocak 28, 2013 10:49 pm

ahahha hepsini okudum süperler :D :D :D
devam lütfen lütfen lütfen Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  3458505197
https://onedirectionfantr.yetkin-forum.com
theBratqueen

theBratqueen

MesajKonu: Geri: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2013 12:15 am

Bunalımlı poslar atıp milleti ne diye üzüyorsunuz lan? Zevk mi alıyorsunuz anlamadım ki. Sadist misiniz siz? Bu bir cemaat mi? Kimsiniz olm?
-
Birinden tamamen vazgeçtiğinde o kişinin sana tıpış tıpış dönmesi diye bir olay var. Biri size haber falan mı veriyor , doğru söyleyin?
-
Genellikle televizyonu açmamın sebebi televizyon izlemek değil, bir şeylerle uğraşırken arka fonda bir ses duyup yalnız hissetmemek oluyor.
-
Aslında ben çok popi ve havalı bir insanım, ama insanlar anlamıyor.
-
Öğrencilerin %75’i matematikten anlamıyormuş, neyse ki ben kalan %18’in içerisindeyim.
-
Garson ‘Arkadaşınızı bekleyelim mi?’ dediğinde genelde çok kalleş bir arkadaş olarak beklemeden siparişimi veririm.
“Tanrım affet beni açım.”
-
Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Tumblr_mh5r2vsdvo1qbk546o1_500
Salatalık kalp ben
-
Bana :)) sevgililer gününde :)))) hediye :))) alıyomuşsunuz ya :)))) Doğru dimi :)))))))))) Değil mi? Nasıl değil :((( Hiç mi değil :((( Kutlasanız da olur :((( Olmaz mı :((( Tmam o zaman .s.s
TeRLaN

TeRLaN

MesajKonu: Geri: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2013 1:57 am

oww devam :D süpermiş ya okudum. içli köfte bi harika :D
https://onedirectionfantr.yetkin-forum.com
theBratqueen

theBratqueen

MesajKonu: Geri: Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D    Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D  Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2013 7:59 am

Merhaba söylemek isteyip de söyleyemediklerim.Bugün nasılsınız? İçerde kalmaya devam mı?
-
Çikolatayı hangi mükemmel insan bulmuşsa çok tebrik ediyorum, bu kadar muhteşem bişeyi nasıl buldun olum sen.
-
Pizza, hamburger, patates kızartması, kumpir, çiğ köfte, milksahke sevmeyen insan mı olur lan?
-
Var mısınız şu an bilgisayarları, telefonları bir köşeye bırakıp deli gibi ders çalışmaya? Ben yokum ama.
-
‘’Şiddetle tavsiye ediyorum ne demek lan. ‘’ ‘’ İzlemezsen ağzını yüzünü dağıtırım, pekmezini akıtırım‘’ mı ney?
-
Düzenli konuşacak birini arayan arkadaşlar, buldunuz. Ben o kişiyim. Merhaba.
-
Bazen kendimi öldüresim geliyor, sonra üşenip vazgeçiyorum.
-
Gece yemek yemek zararlı olsaydı buzdolabına ışık koymazlardı :)))))))))))))))))))))999999999
-
Ödeve başladıktan 5 saniye sonra:
“Yapamıyom en azından denedim.”
-
Karşımda sigara içen insanları rahatsız etmek için sesli sesli öksüren insan bendim.
Kabul ediyorum.
-
Törenlerde müdürün konuşması hızlı bitsin diye alkışlamak.
-
Tatile girdiğimden beri üzerimde hiçbir şey yapmamanın verdiği yorgunluk var. Atamıyorum valla. Bunun üstüne bir tatil daha verilmeli bence.
-
Patateslerin derisi var, insanların da derisi var… Demek ki patatesler insan.
-
Yalnızken merdivenlerden maymunlar gibi çıktığım gerçeği…
-
Gerçek arkadaş yeni tanıştığın birini kandırmak için yalan söylerken yalanı ortaya çıkaran değil, sana katılıp o kişiyle dalga geçendir.
-
O kadar iyi yemek yapıyorum ki, yangın alarmı bile beni kutlamak için ötüyor.
-
Yatağın altında canavar olmadığına ikna olmam yıllar aldı ama olduğuna yine inanmam beş dakika sürmez. Var gibi sanki ya. Emin miyiz ki?
-
Cumartesi ve pazar zaten tatil değil mi o günler neden 15 tatilde gün olarak sayılıyo çok saçma
-
Düşünsenize, bizim bilmediğimiz bir yerde gerçekten Açlık Oyunları yapılıyor insanlar bunları izliyor. Bir evin gizli dolabından Narnia’ya açılan bir yol var, hayalet avcıları var, denizkızları var, vampirler var, kurtadamlar var, Hogwarts gerçek ve orda okuyanlar var. Ve biz bunlardan haberdar olmadan yaşayan sıradan insanlarız.
Buna katlanamayız , hemen harekete geçelim bence....
-
’Kadın istemezse tecavüze uğramaz’ diyen Ahmet Çakar kalp krizi geçirmiş. İstemeseydi geçirmezdi, niye böyle bir şey yaptı anlamadık

Komedi / Mel'den Tumblr Seçmeleri :D
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» One Direction | Tumblr
» Avril Lavigne | Tumblr