Beğenirseniz devamı gelecektir.
Güneşin göz kamaştıran ışıkları ile uyanmıştım.Bugün önemli bir gündü.Ailem bana bilet almıştı,One Direction konseri için.Her zaman rüya olan bu sefer gerçek olacaktı.Hızla yataktan kalktım.Üstümü giyindim.Bekliyordum ancak,beklemek zordu.Heyecan,korku,sevinç hepsi yaşanıyordu bende...
Öyle böyle derken,saat gelmişti şimdi konsere gidecektik.Annem yeni aldığı ceketini giyip biletlerle dışarı çıktı.Beni bekliyordu.Bende hala ayakkabımı giyememiştim derken hemen aşağı indim ve arabamıza bindik.Babam konser yerine ilerlerken ; " Senin o grubu çok sevdiğini biliyorum.Ve konser sonrası imza fırsatını kaçırmak adeta senin için hayal kırıklığı olur.Bunun için hemen koş,kimseye bakmadan koş!" dedi.Ben kafamı öne eğdim ,yüzümde tebessüm vardı.
Annem gülüp saçımı okşadı.Derken konser yerinde izdiham yaşanıyordu.Çok kalabalıktı.Anne babamın elini sıkıca tutup,ilerledim.Girişe ilerledik ve bileti verdik.Herkes yerini kapış kapış alırken,gözlerimden yaşlar süzülüyordu.Bir kaç dakika sonra onlar geldi! Gördüğüm an,utancımı kırıp zıpladım ve çığlık atmaya başladım.Şarkılar söylediler,biz eşlik ettik,bize teşekkür ettiler,biz alkışladık..
Derken herkes konser çıkışında onları gözlüyordu.Babamın dediklerini hatırladım ve var gücümle koştum.Kalabalığı ite ite gittim.Harry,Zayn,Liam,Niall,Lou hepsi oradaydı.Bana bakıyorlardı.Bir süre bende utancımdan onlara baktım...Sonra Harry bana ;
-Hey ufaklık,ne yapıyorsun burada bakalım?
-Şeyy..Sizi çok seviyorum.Sizden imza almak istiyorum lütfen beni kırmayın lütfen!
Harry gruba baktı ve "Gel" dedi!İçim kıpır kıpırdı..Hepsi birer imza attılar.Birde resim çekildim.İçimden son şansımın olduğunu biliyordum bunun için "Lütfen beni sosyal paylaşım sitelerinden takip edin,ertesi sabah bu resim dolaşıyor olacak" dedim.Gülüp ,bir iki hayranlarına daha imza verdikten sonra gittiler.Meraklı gözlerle arabamızı arıyordum.
Babam ıslıkla işaret etti.Arabaya bindim ve "Tamamdır" dedim.Babam başımmı okşayıp "Aferin sana " dedi,ve eve döndük.Ertesi gün 1D Elemanlarına bu fotoğrafı atıp teşekkür mesajımı ilettim.Direkt mesajlarımdanda bir kaçının cevap verdiğini gördüm.
Mutluluk benimdi ama...
Okuduğunuz için teşekkürler beğenirseniz devamı gelicek.(Anlık yazdığım için kelimeler karışmış olabilir)