Bu kişi..Bu kişi Zayn Malik'in ta kendisiydi!!Ne yapacağımı bilemedim.Çünkü o sarhoştu.Hem sevinç çığlıkları atmak istiyordum hem de koşup yardım etmek...Çok kararsızdım.Her gün televizyonda izlediğim birini böyle karşımda sarhoş görmek çok tuhaf bir duygu...İki arada bir deredeydim resmen.Hem koşup yardım etmek istiyordum,hem de bir Directioner olarak imzasını istemek...Ben böyle ikilemdeyken o ağzını eliyle sildi ve şişeyi sağ taraftaki bir yere attı.Adım atmaya çalışırken dengesini kaybetti.Neredeyse düşüyordu.İleri atılıp kolundan yakaladım.Doğrulttum.Sesim titreyerek-"Za-Zayn?Zayn Malik?S-sen...İyi misin?" dedim.Cevap vermedi.Onun yerine kolunu omzuma attı ve benden destek alıp ileriyi işaret etti.Hiçbirşey demeden koluna asıldım ve yükünü bedenime doğru vermesine aldırmayarak ileri doğru yürümeye başladım.Onu televizyonda gördüğümde hep karizmatik bir kokusu olur diye düşünürdüm...Oysa o içki ve ter kokuyordu.Biraz da sigara.İç kaldırıcı bir koku.O sırada onun telefonu çaldı.Çıkarıp bana verdi.Ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Telefonu elime koydu.Telefonun ekranında "Liam" yazıyordu.Tanrım ben onlarla tanışmayı böyle hayal etmemiştim!!!!!!Telefonu açtım.Liam'ın sesini duydum ve kalbim deli gibi atmaya başladı.O konuştu;-"Hey Zayn!Dostum saatin kaç olduğunun farkında mısın?Gerçekten geç kaldın.Çocuklar senin saat 4'te dışarı çıktığını söylediler ve saat şuan 11 !! Tanrı Aşkına!Bizi kaygıdan öldürmek mi istiyorsun?Hemen eve gel dostum........Zayn?Orda mısın?Alooo??Za-Zayn?İyi misin?" Telefonu kulağımdan çektim Zayn'e uzattım.'Liam' diye fısıldadım.Bu arada telefondan "Alo?Alo?Zayn orda mısın?" tarzında cümleler geliyordu.Zayn'in aksanı videolardan duyduğum kadarıyla zaten garipti.Sarhoş olduğundan sesi
iyice garip çıkıyordu.
-"Merhaba Liam" dedi Zayn.-"Aaa demek burdasın,güzel-NİALL!!!O daha pişmedi!!-Yine içtin değil mi Zayn?Dostum böyle yapma.Senin için çok endişeliyiz.Dünyanın dört bir yanında hayranlar tweet atıyor.Türkiye'deki hayranlar çalışma başlatmayı düşünüyor.İnsanlar seni merak ediyor Za-LOUİS! O HAVUÇLAR SALATA İÇİN!Aa-HAYIR!!HAYIR LOUİ!!OV YO!!OV YOOO!!!! ORAYI YENİ TEMİZLEMİŞTİM!!-Zayn eve gelsen iyi olur!!Delirmek üzereyim!! Arabayı sürebilecek misin?"-"Hayır...Ama yanımda aa---bir bayan var.O yardımcı olur."-"Bayan mı?Bayan mı?! Zayn,bugün zaten Harry bizi bitirdi hiç eve kız getirmeyi düşünme.Normal bir zamanda olsa kesin kabul ederdim ama ev 3 kıza birden fazla!!-HARRY!!DONUNU GİY SENİ BUDALA! NİALL O MEYVE YIKANMADI DUR!!LOUİS!!!O ANNEMİN SANA HEDİYESİYDİ!!SEN DUR ŞİMDİ-" Ve aniden Liam'ın sesi kesildi.Telefonu kapatmıştı.Zayn hafifçe sırıtarak telefonu cebine koydu.Ona baktım.
-"Sen iyi misin?" dedim.Hafifçe öksürdü
-"Sa-sanırım kusacağım.."
-"Tamam şu ilerde büfe var.Gel oraya gidelim.Senin için su alabilirim.Haydi gel bakalım." dedim ve elimi beline attım ve ilerlemeye başladım.Büfenin önündki banklara oturduk.Ben hemen büfeye koşup bir su ve ıslak mendil aldım.Bu arada Zayn kusuyordu.Onu bankın yanındaki ağacın dibine götürdüm.Saçlarını alnından çektim.Tıp öğrencisi olduğumdan kusan biri benim için çikolata yiyen biriyle aynı normalliğe sahip.Bu yüzden iğrenmeden yanında durdumBir inildemeyle doğrulurdu.Ona ıslak mendil verdim.Yüzünü silmeyi bile beceremedi.Islak mendili elime aldım ve ellerini,yüzünü iyi hissetmesi içinde özellikle boynunu sildim ve mendili çöpe attım.Bankta oturttum.Suyunu verdim.Bir dikişte tüm şişeyi bitirdi.Minnettar bir halde bana baktı ve dudaklarıyla "Teşekkürler" sözcüğünü oluşturdu.Sesi gelmiyordu...Elimi alnına koydum.Sıcaktı.Fazla sıcak...Ateşi yükseliyordu.Ben zaten bu kargaşada sıcaklamıştım.Kazağımla kalsam üşümezdim.Bu yüzden paltomu çıkardım ve Zayn'in üstüne örttüm.Çekmeye çalıştı.-"Hayır senin ihtiyacın var.Ben üşümüyorum." dedim ve geri üstüne örttüm.Yanına oturdum.Uykusu gelmişti.Her halinden belliydi.Derin bir nefes alıp ayaklarıma baktım.Telefonum çaldı.Annem arıyordu.Hemen açtım
-"Kaylee?Nerdesin?"
-"Anne ben şeydeyim...ee...arkadaşımdayım.Bu gece sanırım onlarda ka-kalıyorum...Seni arayamadım kusura bakma.İşlerim gerçekten çok yoğundu." dedim.Dudağımı ısırdım.Yalan söylemek hiç hoşuma gitmiyordu.
-"Paran var mı peki?"
-"Evet var.Sabah kendim gelebilirim."
-"Hangi arkadaşındasın?"
-"Jenny'deyim." dedim.Anneme yalan söylemek gerçekten kötü hissettiriyordu.Ona ihanet ediyormuş gibi hissediyorum.
-"Şu geçen ay tanıştırdığın yeşil gözlü kız mı?"
-"Evet o."-"Tamam canım.İyi geceler.Geç yatmayın.İçki içmeyin."-"Saol anne.Görüşürüz." dedim ve telefonu cebime koydum.Zayn'e döndüm.Bana bakıyordu.
-"Benim için annene yalan söyledin." dedi çatlak bir sesle.Hüzünlü bir gülümsemeyle ona baktım ve
-"Bir Directioner yardıma muhtaç birini asla bırakmaz." dedim.Gülümsedi.Bir an için eski Zayn oldu sanki...Onun son zamanlarda ne kadar kötü göründüğünde internetten,haberlerden hep görüyordum.
-"Kaylee..." diye mırıldandı."Güzel isim" Bir anda öksürmeye başladı.Aniden ayağa kalktım.
-"Hastasın.Acilen hastahaneye gitmemiz lazım." dedim.
-"Hayır-orada olduğumu duyarlarsa basın,hayranlar oraya üşüşür.Bana ne olduğunu sorarlar-seni sorgu-lar-rahatsız ederler.Buna izin vermem." dedi yarı öksürerek.Resmen gitmeyelim diye yalvarıyordu...Kalbimde bir tel titreşti...Ona çok acımıştım...-"Zayn sen çok hastasın!Ateşin çıkıyor!Titriyorsun,kustun,sarhoşsun!Bu hoş bir karışım değil.Tamam şehirdeki bir hastahaneye gitmeyiz.Benim tanıdığım normal bir doktor var.Taksiyle gideriz.Olur mu?" dedim.Başını salladı.Kalkmasına yardım ettim.Elimi yine beline doladım.Ana caddeye çıktık.Zayn fark edilmemek için kafası eğik yürüyordu.Onu hemen bir taksiye bindirdim...Bir gün Zayn Malik'le bunları yaşayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım! Siz delirmişsiniz derdim...Ama yaşanıyordu işte...Ne tuhaf ne...eşşiz bir geceydi bu böyle....Yolumuz uzundu.Londra'nın çıkışında bir yere gidecektik.Bu bir saat demekti.Trafiği de hesaba katacak olursak bir buçuk saat...Zayn'e mırıldanarak
-"Yolumuz uzun.İstersen uyuyabilirsin." dedim.Sadece başını sallamakla yetindi.Önüme baktım...Ve birkaç saniye sonra omzumda bir baskı hissettim;İnternette okuduğum söz,Liam'ın bir röportajda söylediği söz,'Ah keşke başıma gelse!' dediğim söz,işteşimdi başıma gelmişti...Talihime inanamıyordum...Zayn Malik omzumda uyuya kalmıştı....
Eveett!! Hikayemin 1.bölümü buydu!! :)Beğendiniz mi?? :) Yorum yapıınn!!