Darkness.
Doğum tarihi : 20/07/00 Yaş : 24 Nerden : İstanbul Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 06/02/13
| Konu: Larry Stylinson Twitter Haberi Çarş. Şub. 06, 2013 3:12 am | |
| Harry twitter da eşcinsellik ile ilgili bir tweeti RT yaptığı için büyük tepkiler aldı. Devamlı kaybetti takipçiler bir yana twitterda da bir ayaklanma oldu. Larry'nin bir eşcinsel ilişkisi olduğunu savunanlar ve buna karşı çıkanlar. Biliyorsunuz ki Ingiltere de uzun zamandır tartışılan ''eşcinsel evliliği'' sorunu çözüldü. Ingiltere de artık bu olaya saygı duyma kararı aldı. Ve Harry her türlü din ve düşünceye saygı duyduğunu belirttimişti. Fakat twitterda benim arkadaşlarım da dahil Larry'nin eşcinsel ilişkisi olduğuna inanlar var. Bu sadece saçma. Hem böyle bir şey olsa 3 yıldır ortaya çıkardı sonuçta kaç bin kişi onları takip ediyor. Hem şunu da unutmayın. One Direction grubundan önce de Harry'nin bir hayatı ve sevgilisi vardı. Bana kalırsa Larry'nin boyutu farklı, ne bir eşcinsel ilişkisi ne de sıradan bir dostluk. Larry arkadaş&sevgi boyutu bambaşka. Peki sizin düşünceleriniz neler ? Kaynak; Facebook. | |
|
ZAYN_LOVE
İsim : MP3 Doğum tarihi : 14/03/98 Yaş : 26 Nerden : ... Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 06/02/13
| Konu: Geri: Larry Stylinson Twitter Haberi Çarş. Şub. 06, 2013 4:25 am | |
| Sana Aynen Katiliyorum . Larry'nin Dostlugu Bambaska ♥ | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Larry Stylinson Twitter Haberi Ptsi Mart 25, 2013 5:39 am | |
| |
|