İsim : Melike Doğum tarihi : 21/03/97 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 373 Kayıt tarihi : 17/09/12
Konu: Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’ Çarş. Şub. 06, 2013 11:30 am
Carly Rae Jepsen Seventeen dergisinin Mart 2013 ayı kapak kızı oldu. 27 yaşındaki şarkıcı dergiye röportaj da verdi. Özellikle Pretty Amazing yarışmasının sevgi ve güven hakimi olma konusunda konuştu. Güven konusunda; “Üniversitede bunu kaybettiğimi hissettiğim zamanlar oldu. Ben şarkı yazmak istedim, bunu kariyer haline nasıl getireceğimi bilmiyordum. Bu yüzden kariyer için akla gelebilecek her işi yapıyordum. Sonunda başardığımı düşünüyorum. Sanırım işler yolunda.” Pretty Amazing yarışması hakkında; “Çoğu kişi Pretty Amazing tutkunu. Onun ne olduğunu bulmak ve sonra dünyaya birşeyleri geri vermek veya katkıda bulunmak size kalmış. Hayal gücünüzü kullanın.” Erkek arkadaşı Matthew Koma hakkında; “Doğru kişiyle bir araya gelince çılgın gibi hissediyorsun. Hayatımın en heyecanlı yılını yaşıyorum. O inanılmaz biri ve onunla tanıştığım için mutluyum.”