One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’

YazarMesaj
chocolate.

chocolate.

İsim : Melike
Doğum tarihi : 21/03/97

Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’ Empty
MesajKonu: Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’   Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’ Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 11:30 am

Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’ Untitled-3-600x261

Carly Rae Jepsen Seventeen dergisinin Mart 2013 ayı kapak kızı oldu. 27 yaşındaki şarkıcı dergiye röportaj da verdi. Özellikle Pretty Amazing yarışmasının sevgi ve güven hakimi olma konusunda konuştu.
Güven konusunda;
“Üniversitede bunu kaybettiğimi hissettiğim zamanlar oldu. Ben şarkı yazmak istedim, bunu kariyer haline nasıl getireceğimi bilmiyordum. Bu yüzden kariyer için akla gelebilecek her işi yapıyordum. Sonunda başardığımı düşünüyorum. Sanırım işler yolunda.”
Pretty Amazing yarışması hakkında;
“Çoğu kişi Pretty Amazing tutkunu. Onun ne olduğunu bulmak ve sonra dünyaya birşeyleri geri vermek veya katkıda bulunmak size kalmış. Hayal gücünüzü kullanın.”
Erkek arkadaşı Matthew Koma hakkında;
“Doğru kişiyle bir araya gelince çılgın gibi hissediyorsun. Hayatımın en heyecanlı yılını yaşıyorum. O inanılmaz biri ve onunla tanıştığım için mutluyum.”

-ESNO
https://twitter.com/lavigneisqueen

Carly Rae Jepsen ‘Matthew Koma İnanılmaz Biri’
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Carly Rae Jepsen, Haydi Çalkala’ya Konuk Oluyor
» Justin Bieber’ın Annesi: ‘Selena Çok Sevimli Biri’