One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Adam Levine ”Psikopat Gibi Görünmeyi Çok Seviyorum”

YazarMesaj
chocolate.

chocolate.

İsim : Melike
Doğum tarihi : 21/03/97

Adam Levine ”Psikopat Gibi Görünmeyi Çok Seviyorum” Empty
MesajKonu: Adam Levine ”Psikopat Gibi Görünmeyi Çok Seviyorum”   Adam Levine ”Psikopat Gibi Görünmeyi Çok Seviyorum” Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 11:32 am

The Voice programının jüri üyelerinden aynı zamanda Maroon 5 grubunun da solisti olan Adam Levine, Men’s Health dergisinin son sayısında yer alıyor. Başarılı müzisyen dergiyle birlikte yoga üzerine bir röportaj yaptı. Konusunun yoga olmasının nedeni ise Adam Levine’in yıllardır yoga yapıyor olması. İşte şarkıcının dergiyle yaptığı özel röportaj;

Yoga’ya olan sempatisi hakkında;
Hala oturmakta güçlük çekiyorum. Konudan sapmış olabilirim. Yoga bana daha iyi kararlar vermemde ve odaklanmamda yetenek verdi. Beni daha başarılı yaptı. Yoga yapmayı seviyorum ve o olmadan ne yapacağımı bilmiyorum.

Tipik yoga insanları olmaması hakkında;
Bu çok özel yoga klişesidir. İşte şu yemeklerden yemelisiniz, şu kıyafetleri giymelisiniz, sadece şunlara inanmalısınız. Ben böyle değilim.

Yoga pratikleri hakkında;
Çoğu kez insanlar yoga yaparken şunları düşünüyor ; ben güçlüyüm, formdayım; Neden şu pozisyonu denemiyorum. Ama bu çok da önemli değil. Çünkü yoga da kazanmanız gereken birşey yok. Sadece yapabildiğinizi yapın.

Performansı hakkında;
Harika bir performansçı değilim sadece eksiğim. En büyük olay güven. Sahte güven değil, gerçek güven olmalı.

Stil anlayışı üzerine;
Belirlediğim bir moda ikonuna baktığınızda kıyafetler hep değişiyor ve farklı modlarda oluyor. Uyanmayı, yoga pantolonlarımı giymeyi ve bütün gün psikopat gibi görünmeyi çok seviyorum. Ve sonra üzerime bir takım giyiyorum ve iş adamı gibi görünüp dışarı çıkıyorum. Bu esnekliği çok seviyorum. Eğlenceli olmasaydı bunları yapmazdım.

-ESNO
https://twitter.com/lavigneisqueen

Adam Levine ”Psikopat Gibi Görünmeyi Çok Seviyorum”
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» .............'yı seviyorum