One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında

YazarMesaj
chocolate.

chocolate.

İsim : Melike
Doğum tarihi : 21/03/97

Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında Empty
MesajKonu: Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında   Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 12:31 pm

Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında Untitled-2-600x261

Güzel oyuncu/moda tasarımcısı Lauren Conrad popüler ‘Lucky’ dergisinin Mart 2013 sayısına kapak oldu. İşte 26 yaşındaki güzel yıldız dergiye verdiği röportajında modadan ve Hollywood dünyasından bahsetti;
Moda dünyasında bir reality show oyuncusu olmak nasıl bir duygu?
TV programı benim şöhretime pek yardımcı olmadı; çok ciddiye alınması gereken bir işti. Ama sanırım moda okulunda okumuş ve tasarım işlerinde fazla çalışmam bana yardımcı oldu. Ama böyle bir programda yer aldığım için mutluyum çünkü her zaman daha fazla çalışmak zorundayım, bu sayede kendimi kanıtlıyorum.
İnsanlara ne tür güzellikle tavsiyeleri veriyor?
Bunu bana kim söyledi bilmiyorum ama; ”Üstüne olan kıyafeti giy!’ sözünü hep aklımda tutarım. Bir çok insanın aksine, ben çok bol kıyafetler giyen bir insandım. Ama onları daraltmak işime çok yaradı, özellikle de modaya ilgi duyduğum zamanlarda. O bol kıyafetler beni 10 kilo daha fazla gösteriyordu.
Bir gün çocuk sahibi olmak ister mi?
Çocuk istiyorum, ama yakın bir zamanda değil. Bütün arkadaşlarım 30′larında ve yeni yeni çocuk sahip olmaya başladılar. Bir kaç yıl daha beklemeliyim.

-ESNO
https://twitter.com/lavigneisqueen

Lauren Conrad Lucky Dergisinin Mart Sayısında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Waverly Büyücüleri 15 Mart’ta Geri Dönüyor!