One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum”

YazarMesaj
chocolate.

chocolate.

İsim : Melike
Doğum tarihi : 21/03/97

Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum” Empty
MesajKonu: Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum”   Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum” Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 12:32 pm

Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum” Megas-600x261

‘Jennifer’s Body’ filminin başrol oyuncusu Megan Fox, Birleşik Krallık’ta yayınlanan ‘Marie Claire’ dergisinin 2013 Mart ayı sayısının kapak yıldızı oldu. 26 yaşındaki başarılı seksi oyuncu dergiyle yaptığı röportajda kocası ve çocuğu üzerine konuştu. İşte Megan’ın dergiyle yaptığı özel röportaj;

Bebeği Noah hakkında;
Gelen iyi dilekleri kabul ediyorum, Judd’la çalıştığım için de çok şanslıyım. Ama en önemli şey şu anda benim için anne olmak. Bütün hayatım boyunca yapmak istediğim tek şey bebeğimin olmasaydı. Ve nihayet başardım.

Kocası Brian hakkında;
Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Onun ruh eşim olduğuna inanıyorum. Ama bu çok sıkıcı olması anlamına gelmiyor çünkü biz çok ama çok da farklıyız. Birbirimiz için çok hoşgörülü ve sabırlıyız. Onun bana dönüşmesini istemiyorum o da biliyorki benimde ona dönüşmemi istemiyor. Brain inanılmaz birisi. Ondan asla şikayet edemem, düşünemem bile.

Öncelikleri hakkında;
Yapabildiğim kadarıyla Noah’a çok fazla şey vermek istiyorum. Daha fazla çocuk istiyorum. Kalbim çocuk istiyor. Böyle şeyler yapmak benim için biraz zor çünkü artık annelik işim değil. Benim işim sadece onunla birlikte olmak.

Anneliğine etki eden şeyler hakkında;
Artık haberleri pek fazla izleyemiyorum. Çıkan her haber beni ağlatıyor. Çünkü herkes birisinin çocuğu, her kadın birisinin annesi gibi. Genelde insanlara ve annelere karşı çok fazla sabrım var.

-ESNO
https://twitter.com/lavigneisqueen

Megan Fox ”Daha Fazla Çocuğum Olsun İstiyorum”
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Lovato ”Erkeklere Fazla Odaklanmayın”
» Doğum Günün Kutlu Olsun Almira!
» Liam '' Hep küçük bir erkek kardeşim olsun isterdim ''
» iPad Mini Rekabeti Daha da Kızıştıracak.
» Hangi ülkedeki yasak daha komik?