One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alperence Blog

YazarMesaj
NapUp

NapUp

İsim : Alper

Alperence Blog Empty
MesajKonu: Alperence Blog   Alperence Blog Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2013 12:51 am

1-İnsan Analizi
İnsanlar çok garip.İnceleyince bazılarının gerçekten hayvandan geldiğini söyleyebilirim.Şehir içinde otobüsle ilerliyorduk.Yanımda oturan adamla konuşuyordum.Sonra bir durakta durduk ben ve yanımdaki inmedik.Sonra bir grup bindi.Yaşlı iki teyze de onların arasındaydı.Ben hemen yaşı diğer teyzenin yaşını geçmiş olan teyzeye yerimi verdim.Hemen teyzenin yanında ayaktaydım.Teyze bana el yapımı kurabiye falan verdi.Yani yerimi verdiğime deydi.Yanımdaki adam kalkmamakla kalmadı,bir de uyuma numarası yaptı.Diğer yaşlı teyze ise ayakta kaldı.Sonra arka koltuktaki bir çocuk yanımdaki adamı gördü.Sanki 'Ne pislik biri bu ya''gibi bakıp,teyzeye yerini verdi.O anda karara vardım.O adam gerçekten ''Hayvandan Gelmişti ve Hayvan olarak ta Gidecekti'' Ayrıca o adam bir çocuğun yaptığını bile yapamayacak kadar acizdi.

Not:Burada bazı kelimeler kullandım.Burada adamı kötü göstermeye çalışmıyorum.Sadece bu adamın yaptığını yapmamamız gerektiğini anlatıyoru
m.

Saygılarımla Alperen Demir
Not:Bu yazımı başka forumlarda da yazdım ama bana ait olduğu için paylaştım.

Alperence Blog
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» chocolate.| Blog
» ezgi's blog ;)
» Forum mu Blog mu