| İstek ve Önerilerim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rouge.
| Konu: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 9:11 am | |
| Genel bakış olsun, yani kim ne konu açıyor, hangi konuya yorum yapıyor anasayfaya düşsün. Ama bu şekilde değil, çoğu üye www.onedirectiontr.com 'dan geliyor, ordakiler bilir. Admin de orayı biliyor, oranın tarzı olsun.
Sohbet "chat box" adı altında değil de Facebook tarzı, sağ alt tarafta olsun kim online görelim, özel olarak muhabbet edebilelim o sohbette.
Aklıma geldikçe yazarım, ama bunlar olursa siteye çekersiniz insanları.
Sitenin rengini pastel tonlarla değil de canlı tonlarla değiştirirseniz göz alır ve dikkat çeker, bu çok monoton...
Tamam yeni üye oldum, ama şuan en gerekli olanların bunlar olduğunu düşünüyorum. Eğer bunları yapacak kodu bilmiyorsanız, site için özel grafiker kullanabilirsiniz ya da internetten bulabilirsiniz. Teşekkürler. | |
|
| |
Alexstrasza.
İsim : Nilsu Doğum tarihi : 03/08/96 Yaş : 28 Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 11/02/13
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 9:24 am | |
| Katılıyorum,zaten biz Melis'le diğer taraftan geldik. Bunlar çok gerekli şeyler diğer türlü hiç bir şey anlamıyorum buradan. Grafiker şart bence. | |
|
| |
chocolate.
İsim : Melike Doğum tarihi : 21/03/97 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 373 Kayıt tarihi : 17/09/12
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 10:32 am | |
| Benim düşünceme göre de öznel olmalıyız. Siteyi kendimize özgü fikirlerle güzelleştirelim ;) | |
|
| |
NapUp
İsim : Alper Nerden : Türkiye Mesaj Sayısı : 312 Kayıt tarihi : 07/02/13
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 10:35 am | |
| Mantıklı ama face tarzı sohbet güzel olmaz bence | |
|
| |
Rouge.
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 10:41 am | |
| Bu şekilde kalırsa 200den fazla üye almaz burası benim düşünceme göre. Renkler ve dizayn çok önemli, bu tarz yerlerde pastel tonları hiçbir zaman göz almaz. Burası istek-öneri yeri değil mi zaten, ben de bir öneride bulundum. Sitenin öznel olmasından yanaysanız bir grafiker bulabilirsiniz rahatlıkla.
Neden facebook chat tarzını beğenmiyorsun? Mesela ben Nilsu'yla bişey konuşmak istiyorum, ne Özel Mesaj gözüme çarptı ne profile mesaj atabilme imkanı ne de başka bişey. Bir "chat box" var, giren herkes okuyor mesela. | |
|
| |
Alexstrasza.
İsim : Nilsu Doğum tarihi : 03/08/96 Yaş : 28 Nerden : Ankara Mesaj Sayısı : 117 Kayıt tarihi : 11/02/13
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 10:49 am | |
| - Rouge. demiş ki:
- Bu şekilde kalırsa 200den fazla üye almaz burası benim düşünceme göre.
Renkler ve dizayn çok önemli, bu tarz yerlerde pastel tonları hiçbir zaman göz almaz. Burası istek-öneri yeri değil mi zaten, ben de bir öneride bulundum. Sitenin öznel olmasından yanaysanız bir grafiker bulabilirsiniz rahatlıkla.
Neden facebook chat tarzını beğenmiyorsun? Mesela ben Nilsu'yla bişey konuşmak istiyorum, ne Özel Mesaj gözüme çarptı ne profile mesaj atabilme imkanı ne de başka bişey. Bir "chat box" var, giren herkes okuyor mesela. Katılıyorum,katılıyorum. Henüz yeni bir yer ama neden daha iyi olmasın? Çok karışık geliyor mesela bana burası henüz alışmaya çalışıyorum,o ayrı. Özel bir şey konuşmak için Öm kullanmamız lazım sanırım o da uğraştıracak. Facebook chat tarzı olursa daha iyi olabilir. | |
|
| |
NapUp
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 10:54 am | |
| bence hoş olmaz özgün tarz diyorsun başka yere yönlendiriyorsun bizi.Hem grafikere verecek paramız yok bizim,çulsusuz. Hem profil üzerinden pm atılabilir.Adminle görüüşürüz o kolay. Chatboxta özel kızmı olabilir.
Birinin profiline gir >>> ietişime tıkla>>> mp ye bas>>> pm at | |
|
| |
Rouge.
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 11:06 am | |
| - NapUp demiş ki:
- bence hoş olmaz özgün tarz diyorsun başka yere yönlendiriyorsun bizi.Hem grafikere verecek paramız yok bizim,çulsusuz. Hem profil üzerinden pm atılabilir.Adminle görüüşürüz o kolay. Chatboxta özel kızmı olabilir.
Birinin profiline gir >>> ietişime tıkla>>> mp ye bas>>> pm at İnternetten kolaylıkla bulunabilecek kodlar bunlar benim bildiğim kadarıyla ama. Ben bu tarz site de çok gördüm, eğer özgünlüğe bakıcaksak... Benimki öneriydi kabul edip etmemeniz sizin elinizde olan bişey, ederseniz siteye günde 10 kişi üye oluyosa 15 kişi üye olur. Etmezseniz de üye olan insanların burda kalıcı olacağını sanmıyorum. Teşekkürler. | |
|
| |
chocolate.
İsim : Melike Doğum tarihi : 21/03/97 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 373 Kayıt tarihi : 17/09/12
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Şub. 11, 2013 12:47 pm | |
| Önerin hoş ama senin örnek gösterdiğin site gibileri senelerden beri hep aynı olan forum tiplemesi. Biraz değişik olmak gerekiyor benim düşünceme göre ;) | |
|
| |
~Butterfly~
İsim : leyla Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 3:17 am | |
| Aynen Melikeye katiliyorum kendimize ozgun bir sey olamli site linki vermek yasakdir sonra facebook tipli chat siteyi yavasladir ayrica boyle istemek iyide ancak yorum bile atmiyosunuz
bu sozlediklerim sana ozel deyil sadece fikrimi bildirdim
En son ~Butterfly~ tarafından Salı Şub. 12, 2013 7:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
NapUp
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 5:49 am | |
| Butterfly a katılıyorum üye söz ediyorsunuz paylaşım,yorum nerede ? | |
|
| |
chocolate.
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 6:50 am | |
| Leyla ve Alperen'e katılıyorum ;) | |
|
| |
Rouge.
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 8:49 am | |
| 7/24 bu sitede olamayız zaten, gördükçe yorum atıyoruz. Sizin bileceğiniz iş benimki sadece öneriydi. | |
|
| |
~Butterfly~
İsim : leyla Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 12/09/12
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 8:55 am | |
| - Rouge. demiş ki:
- 7/24 bu sitede olamayız zaten, gördükçe yorum atıyoruz.
Sizin bileceğiniz iş benimki sadece öneriydi. 7/24 burda olmak bir sey demek deyil yorum yaz o olmadi ac haber anliyorum istediklerini yazdin ama yinede bunlarida yapmalisin | |
|
| |
NapUp
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Salı Şub. 12, 2013 10:13 am | |
| ben her girdiğimde ya kon ya yorum bakın bir her yerde yorumum var | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstek ve Önerilerim Ptsi Mart 25, 2013 5:22 am | |
| |
|