One Direction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Direction

One Direction

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu

YazarMesaj
chocolate.

chocolate.

İsim : Melike
Doğum tarihi : 21/03/97

Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu Empty
MesajKonu: Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu   Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2013 12:30 pm

Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu Untitled-22-600x261

Vampir Günlükleri dizisinin sevilen oyuncusu Paul Wesley, August Man isimli derginin Ocak 2013 sayısında yer aldı. Dergiye takım elbiseli olarak poz veren yakışıklı oyuncu dergiyle bir röportaj da yaptı;

Gençken okulu ve oyunculuğu beraber yürütmesi hakkında;
“İkisi de çok stresli ama geleceğime inanılamayacak kadar faydası olan işlerdi. Lise zamanlarımda haftada 3 veya 4 kez film için Manhattan’a gitmek, benim için New Jersey’nin tipik şehir hayatına ara vermek gibiydi. Gençken çok fazla göz önünde olmam, bugün olduğum kişiyi şekillendirmemde yardımcı oldu. Bu zamanlarda devamsızlığımdan dolayı okul beni kovuyordu.”

Hayalindeki en büyük rol hakkında;
“Mükemmel bir senaryo okuduğumda hep bir karaktere aşık olurum ve onu oynamak için aklıma gelen fikirler arasında kaybolurum. Hayalimde belirli bir rol olduğunu sanmıyorum.”

Gelecekteki projeleri hakkında;
“Şu sırada bir oyuncu olarak 2 filme bağlıyım ve yönetmen olarak da iyi bir kariyer oluşturmaya niyetliyim”

-ESNO
https://twitter.com/lavigneisqueen

Paul Wesley Hayalindeki Rol Hakkında Konuştu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley Benson Mezuniyet Baloları Hakkında Konuştu
» Paul ne güzel demiş :
» Justin Bieber Esrar İçmesiyle İlgili Konuştu!
» Emma Watson Kristen Stewart’ın Aldatma Olayıyla İlgili Konuştu!
» PS 4 Hakkında...